Home » Szolgáltatások » Árazatlan költségvetés kiírás

Árazatlan költségvetési kiírás készítése

Vállalom új építésű családi házak árazatlan költségvetés kiírás készítés!

Sok ismerősöm és ügyfelem találkozott már azzal a problémával, hogy egy adott munkára többféle műszaki tartalommal rendelkező, átlátható költségvetési és vállalkozóktól kapott. Erre a problémára nyújtott megoldást az árazatlan költségvetés kiírásával, ami a részletes munkafázisokat és mennyiségeket tartalmaz. Ezt az árazatlan költségvetést kell elküldeni a vállalkozóknak beárazásra, így nem érhet meglepetés, mindenki ugyananazt a műszaki tartalmú és mennyiségű munkafázisokat szigorúan száraz.

A költségvetés kiírás pénzbe kerül, de ez az összeg eltörpül amellett amit a vállalkozók kell majd kifizetni a hiányos vagy a félreértett költségvetésből kialakult anyagi viták miatt.

Megéri ez nekem?

Számoljon utána! Egyszer kell kifizetni egy kis összeget az árazatlan költségvetési kiírásért, szemben a szándékosan kihagyott tételekkel, amit így vagy úgy de ki kell fizetni. Ha nem a leszerződött vállalkozónak, akkor egy másiknak, mivel például nem maradhat egy fürdő burkolat vagy szaniterek nélkül! Előfordulhat, hogy a kivitelezés végére drágább vállalkozó olcsóbb lett volna, de addigra már mindegyik, mert már kifizetett egy jókora összeget az "olcsó vállalkozónak. Ez elérhető a százezres, de akár a milliós tételt is. 

 

ÖN IRÁNYÍT NEM A KIVITELEZŐ !!!

 

Nagy dilemma szokott lenni az anyagbeszerzés is. Sok építtető nem is sejti mekkora összeggel verték át az anyagmennyiségek helytelen elszámolásával. Kevés építttető tudja, hogyan kell pontosan kiszámolni az anyagmennyiségeket. Mi ebben az tudunk segíteni, ha megrendeli az anyagmennyiség számítástechnikát.

 

Tekintse meg az árazatlan költségvetési kiírást:

Költségvetés Minta.pdf

 

Fontos! Csak újépítésű családi házak árazatlan költségvetését vállalom!

Minden munkámról számlát állítok ki! 

Elektromos és gépész kiírást nem tartalmaz!

 

Az árazatlan költségvetési kiírás nem lehet alapja szerződéskötésnek a megrendelő és a vállalkozó között! A munkafolyamatok mennyiségi egységeit ellenőrizni kell! Az árazatlan költségvetési kiírás kizárólag a vállalkozók versenyeztetésére használható fel.


Árazatlan költségvetés készítésének díjai:

Termékek Árak
Nettó 100m2-ig 750ft + áfa
Nettó 100m2 felett 500ft + áfa